Stopa pro život: Zkuste fatbiky nebo biatlon

16.1.2017
<p>7. ročník seriálu závodů v běhu na lyžích pro širokou veřejnost – ČUS Stopa pro život 2017 opět uvede Prolog ve Vysočina Areně v Novém Městě na Moravě, a to v neděli 21. ledna. Na své si přijdou nejen běžkaři, ale také cyklisté na fatbikách a v rámci doprovodného programu s biatlonovým nádechem všichni včetně dětí.</p>

Vysočina Arena. Místo, které udělalo v loňském roce tolik radosti všem fandům horské cyklistiky a biatlonu nabídne opět své perfektní tratě a zázemí všem fandům zimních sportů v rámci Prologu Stopy.

Seriál v běhu na lyžích pro veřejnost nabídne kromě závodů na běžkách i 3 závody fatbiků. V neděli 21. 1. se při Prologu ČUS Stopa pro život závodníci vydají na 20 km trať a vzhledem ke startu v 16:15 bude k úspěšnému zdolání potřeba pořádné osvětlení. Registrace online je k dispozici do 17. 1. na www.stopaprozivot.cz , registrace na místě bude otevřená mezi 14 a 16. hodinou ve Vysočina Areně. Další dva závody se pojedou na minimálně 25 km trase a za světla, povolení vyjet na jinak pouze běžkařské tratě dostali pořadatelé 11. února na Božím Daru v rámci Karlova běhu České spořitelny a 4. března při Krkonošské 70 Lawi ve Špindlerově Mlýně. Kdo nemá vlastní fatbiky a chtěl by to vyzkoušet, bude moci využít služeb půjčoven a vybírat z několika značek.

Pokud Vám bude kolo s tlustými plášti na neděli chybět, nenechte se otrávit, pořadatelé lákají i na další atraktivní sportovní program a 100 % jistotu sněhu. Závody se tak 100 % uskuteční a podmínky budou, doufáme, skvělé. Kromě závodu fatbiků se pojedou běžkařské závody na 15 km a 8 km volnou technikou, za umělého osvětlení, na 4kilometrovém biatlonovém okruhu. Dopoledne od 11 hod nebudou chybět dětské závody a na ně navazující výukové bloky běžeckého lyžování , střelby na biatlonové střelnici a od 14:15 se dokonce uskuteční testovací biatlonový závod po max. 60 osob. Neváhejte s registrací a porovnejte svůj čas s biatlonovými borci, pojede se stejná trať jako při sprintu nedávného SP.

Více informací na www.stopaprozivot.cz

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu