Miluješ práci v předklonu? Pak jsi náš člověk!

4.5.2016
<p>Pro akce Bezpečně na kole hledáme trpělivé pomocníky nadšené pro kolo a práci s dětmi. Na den ve škole se rozcvičíš hodinkou manuální práce, tak šest hodin se nenarovnáš, a jako rehabilitaci ti naordinujeme nakládku dodávky plné věcí :)</p>

Úkolem instruktora je instalovat překážkovou dráhu a další vybavení, následně dětem vybrat a správně seřídit přilbu a kolo, jistit je na překážkách, poradit, dohlížet na bezpečný průběh programu atd. O výklad a názorné ukázky se starají stálí členové týmu. Zručnost v ovládání kola je výhodou, ještě důležitější je ale nekonečná trpělivost a schopnost koncentrovat se na práci po celou dobu akce. Je nutné být stále ve střehu a aktivně dětem pomáhat.

Standardní program BNK pro základní školu čítá 5–6 vyučovacích hodin pro jednotlivé třídy, respektive skupiny v počtu do 30 žáků třetích až pátých ročníků, o které se stará většinou pět instruktorů. Vyjíždíme z Prahy, sraz po dohodě vždy někde u metra. Na místě začínáme v sedm ráno vykládkou a instalací, končíme většinou kolem druhé.

Těšíš se? Tak napiš něco o sobě na zdenek.pol@bezpecnenakole.cz nebo volej 725 928 450.

(tz)

foto Michal Červený

Přidat komentář

Klikněte zde pro vložení komentáře

Menu